BETONUL AMPRENTAT – 6 AVANTAJE ESENȚIALE

BETONUL AMPRENTAT – 6 AVANTAJE ESENȚIALE

Betonul amprentat este o tehnologie modernă folosită pentru pavarea suprafețelor orizontale, precum: trotuare, curți, terase, alei, piscine, parcări, parcuri, grădini, garaje, benzinării și altele. Acest tip de beton decorativ este o alternativă pentru metodele clasice de betonare, și superior din toate punctele de vedere (estetică, rezistență, calitate) betonului clasic. Acesta imită cu succes orice model sau culoare, și în plus, ne ajută să facem economii atât pentru realizarea lucrării, cât și pentru întreținerea ei.

Iată mai jos 6 motive pentru care ar trebui să alegeți betonul amprentat pentru pavarea și decorarea curții dvs:

  1. REZISTENȚĂ ÎN TIMP. Întreținut cum trebuie, un pavaj din beton amprentat durează și câteva decenii.
  2. DIVERSITATE DE MODELE ȘI CULORI. Indiferent de culoarea preferată sau de modelul de imprimare, există o mulțime de soluții. Avem diferite modele de stampile de beton, iar gama de culori acoperă toate cerințele.
  3. SE POATE APLICA ÎN INTERIOR ȘI ÎN EXTERIOR. Betonul amprentat este potrivit atât pe suprafețele de exterior cât și suprafețele din interior. Poate înlocui orice tip de gresie cu ușurință.
  4. COSTURI MICI DE REALIZARE. Comparativ cu alte metode de pavare ce implică diferite procese premergătoare și materiale diverse costisitoare, betonul amprentat iese aproape întotdeauna mai ieftin.
  5. ASPECT ESTETIC PLĂCUT. Se știe foarte bine ca un pavaj din beton simplu este inestetic, ei bine, betonul amprentat nu are nevoie de nimic în plus, oferă eleganță și rafinament oricărei curți sau grădini. Betonul amprentat are marele avantaj de a fi pe placul tuturor prin extraordinara gama de coloristică din care putem alege.
  6. SE CURĂȚĂ UȘOR. Murdăria nu intră în profunzime deoarece betonul amprentat este protejat de o peliculă de lac protector. Se curăță foarte ușor cu apă și detergent.
Share